طاجن باميه جامد
منتدى المسلسلات التركية
اهلا و سهلا بك زائرنا الكريم

هذه الرسالة تفيد بأنك غير مسجل معنا لذلك تتشرف ادارة المنتدى بدعوتك للمشاركة معنا لتعم الفائدة
منتدى المسلسلات التركية
منتدى المسلسلات التركية
اهلا و سهلا بك زائرنا الكريم

هذه الرسالة تفيد بأنك غير مسجل معنا لذلك تتشرف ادارة المنتدى بدعوتك للمشاركة معنا لتعم الفائدة
منتدى المسلسلات التركية

منتدى المسلسلات التركية

منتدى المسلسلات التركية آخر اخبار المنتديات التركية
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ ارسال المشاركة
بواسطة
الإثنين مايو 25, 2015 8:10 pm
الثلاثاء مايو 13, 2014 11:10 am
الثلاثاء مايو 13, 2014 11:09 am
الثلاثاء مايو 13, 2014 11:09 am
الجمعة مايو 09, 2014 6:37 pm
الإثنين مارس 17, 2014 12:53 am
الإثنين مارس 17, 2014 12:49 am
السبت يناير 18, 2014 5:24 am
الإثنين يناير 13, 2014 9:21 pm
الأربعاء نوفمبر 20, 2013 4:37 am










planete lolo

 

 طاجن باميه جامد

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
elnisre
عضو ماسي
عضو ماسي
elnisre


ذكر
السمك
•][ مُسآإهَمآتـﮯ ][• : 501
نقاط : 1503
السٌّمعَة : 0
•][ مِيلآدي ][• : 09/03/1990
•][ تَآريخِـﮯ ھ'نـآآ ][• : 19/06/2012
•][ عُمرـﮯ ][• : 34
mms : mms

طاجن باميه جامد Empty
مُساهمةموضوع: طاجن باميه جامد   طاجن باميه جامد I_icon_minitimeالسبت يونيو 23, 2012 10:12 am

طاجن باميه جامد


المقادير والطريقه


نص كيلو باميه متنظفه ومتقمعه
نص كيلو لحمه ضاني اوبقري متقطعه صغير زي الشاورما
بصل مفروم
توم مفروم
فلفل اخضر مفروم
بصل جوانح
وتوم متقطع صغير
كوب عصير طماطم
ليمونه ملح وفلفل ومكعب مرق

الطريقه


اولا نجيب طاسه ع النار ونحط م ك سمنه ونشوح بيها اللحمه حتى يتغير لونها
وبعدكده نضيف البصل المفروم ونقلب شويه ندبله وبعدين الفلفل الاخضر
المفروم ونحط فلفل اسود ونقلب ونحط التوم المفروم ونقلب لحد ماتستوي
اللحمه مش بتاخد وقت عشان متقطعه صغير



في طاسه تانيه نحط م ك سمنه ونحط عليها الباميه ندبلها يدو ب شويه وننزل
عليها بالبصل الجوانح وندبله برده معاها وبعده نضيف التوم الشرايح وندبله
وبس



بعدين نجيب طاجن الفرن اوبايركس نحط خليط اللحم وخليط الباميه ونقلبه مع
بعضه ونضيف الملح ونضيف عصير الطماطم وعصير الليمونه وشوية فلفل اسود
ومرقة الدجاج وتغطيه بورق فويل وعالفرن بعد نص ساعه تشيلي الفويل وتسيبيه
كمان ربع ساعه في الفرن وبعدين تطفي وتدوقي احلى طاجن باميه


ملحوظه لوبتحبي الصلصه كتير ممكن تزودي الطماطم بس هوكده خفيف ولذيذ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طاجن باميه جامد
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كـاريكـاتيـر مصرى جامد اخر روشنه
» طاجن لحم 11
» طاجن الجمبري
» طاجن الخضروات بالريحان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى المسلسلات التركية :: الاسرة والمنزل :: شؤون حواء :: شؤون حواء :: واحة حواء-
انتقل الى: